Onze Services

Iedere camper unit heeft onderhoud en bescherming nodig, daarom kun je bij Outback Campers terecht voor een aantal belangrijke services.

Camper Stalling

Als je in het bezit bent van een eigen camper unit, dan zul je waarschijnlijk een aantal periodes per jaar hebben dat de unit niet wordt gebruikt. Jouw 4×4 pick-up truck heb je natuurlijk gewoon nodig voor het dagelijks reizen of voor werk. En om de camper unit nu op het erf te laten staan, is ook niet altijd handig. Als je op zoek bent naar een opslagplaats voor jouw camper unit, dan kun je terecht bij Outback Campers. Wij stellen stallingsruimte voor jou beschikbaar, ongeacht welke periode van het jaar. Jouw camper unit staat beveiligd, met voldoende ruimte en netjes in een droge opslaghal.

Tijdens de stallingsperiode kan het een goed moment zijn om jouw camper unit even een servicebeurt te geven. Wij lopen dan de belangrijkste zaken (binnen en buiten) even voor je na, zodat je er weer helemaal klaar voor bent zodra jij er weer op uit wilt.

Outback Campers heeft stallingsruimte beschikbaar in Friesland. Voor meer informatie of een prijsopgave, neem gerust contact met ons op.

Onderhoud

Ook zonder stalling kun je bij Outback Campers terecht voor het onderhouden van jouw camper unit. Wij lopen de belangrijkste en slijtagegevoelige onderdelen van de unit langs. Buitenom reinigen we de unit en lopen we onder meer het hang en sluitwerk langs, inspecteren we het dak, de kitranden. Eventuele kleine schades zouden we voor je kunnen herstellen. Wij controleren het leidingwerk en de apparatuur. Indien gewenst kunnen we de binnenzijde reinigen en controleren op gebruikersschade of onvolkomenheden.

Coating

Campers en caravans worden blootgesteld aan soms fikse weersomstandigheden, denk aan hoge temperaturen en de volle zonneschijn. Ook kom je met jouw pick-up truck en camper unit misschien wel op plekken waar je bosjes, boomtaken en struiken tegenkomt. De kans dat krassen ontstaan is dan ook aanwezig. Het is sterk te adviseren om jouw camper unit bij aanschaf en oplevering alvast te voorzien van een glascoating. Dit is als het ware een beschermingslaag die wordt aangebracht rondom de gehele camper unit. Krassen worden opgevangen door deze coating en jouw camper unit blijft voor meerdere jaren krasschadevrij.

Het is altijd mogelijk om na een poos met jouw camper unit, camper of caravan langs te komen om deze alsnog door ons van glascoating te voorzien. Outback Campers is gespecialiseerd in het aanbrengen van glascoating op camper units.

Haal & Breng Service

Outback Campers biedt extra service via het bij jou op locatie ophalen van de camper unit als je zelf niet in de gelegenheid bent om deze voor onderhoud of stalling langs te brengen. Wij komen bij jou thuis en zorgen dat jouw camper unit veilig en zonder zorgen van A naar B gaat. Wij halen de unit op en brengen deze weer terug.

Wil je meer weten of gebruik maken van een van onze services? Neem gerust contact met ons op.

info@outbackcampers.nl

085-303 74 13

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief